Musik, Dans och Makramé Smycken | Jay Bird

Frigörande Sång

Har du en längtan efter att sjunga? Älskar du att sjunga men saknar sammanhang och en plats vara på? Eller har du en bild av att du inte räcker till? Oavsett om du sjunger mycket eller inte alls så är du välkommen att delta på dessa frigörande sång-workshops.

Jag kommer att skapa ett tryggt space för dig att känna in vad just du behöver - avsett om det är att våga sjunga ut, utveckla din sångröst, finna en gemenskap eller bara nynna med i medveten närvaro. I dessa workshops kommer jag med min gitarr lära ut olika typer av sånger samt gå igenom olika tekniker för att lättare utforska hur du kan använda din röst genom bland annat magstöd, avslappning och sångövningar. Jag kommer även gå igenom grundläggande fakta om hur sången kan påverka kroppen, sinnet och hur det kan det hjälpa dig att finna en djupare frid inom dig själv. Visste du till exempel att det frigörs endorfiner i kroppen när du sjunger? Sången kan vara ett verktyg att ta till för att lugna nervsystemet, bygga självförtroende eller utveckla ett välbefinnande.

Här handlar det inte om att sjunga perfekt - det är du som vet vad du behöver för nå dina mål. Finns det intresse och utrymme kommer jag inkludera harmonier och stämmor för att på ett lekfullt sätt lyfta fram de sånger som vi sjunger tillsammans.

Boka på Peach
Frigörande sång - Boka på Peach
Frigörande sång - Boka på Peach
Frigörande sång - Boka på Peach