Musik, Dans och Makramé Smycken | Jay Bird

Frigörande sång

Jay Bergman,

17 januari 2024

Har du en längtan efter att sjunga? Älskar du att sjunga men saknar sammanhang och en plats vara på? Eller har du en bild av att du inte räcker till? Oavsett om du sjunger mycket eller inte alls så är du välkommen att delta på dessa frigörande sång-cirklar i underbara studion Vackra Liv på Mariaplan i Majorna.

Jag kommer att skapa ett tryggt space för dig att känna in vad just du behöver - avsett om det är att våga sjunga ut, utveckla din sångröst, finna en gemenskap eller bara nynna med i medveten närvaro.

I dessa sång-cirklar kommer jag tillsammans med min gitarr lära ut olika sånger, främst mantra-sånger. Jag kommer även gå igenom grundläggande rösttekniker för att lättare utforska hur du kan använda din röst genom bland annat magstöd, avslappning och sångövningar.

Sången kan vara ett verktyg att ta till för att lugna nervsystemet, bygga självförtroende eller utveckla ett välbefinnande. Visste du till exempel att det frigörs endorfiner i kroppen när du sjunger? Att sjunga påverkar både kropp och sinne och kan hjälpa dig att finna en djupare frid inom dig själv.Här handlar det inte om att sjunga perfekt - det är du som vet vad du behöver för nå dina mål. Finns det intresse och utrymme kommer jag inkludera harmonier och stämmor för att på ett lekfullt sätt lyfta fram de sånger som vi sjunger tillsammans.

Gör ett användarkonto på appen "peach" och prova din första gång GRATIS!

  • Drop in 180 kr
  • Klippkort 5 ggr 699 kr
  • Klippkort 10 ggr 1439 kr

Anmäl dig här: https://peach.nu/activities/kZbX3pf1aPCpSMRGKS7Z

Varmt välkomna

All kärlek Jay